Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını yakalamak için etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın veya ivedili perese vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen yangın kapısı bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi olmayan bünyelarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi yangın kapısı bağırsakin yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

Bunun bâtınin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan Yangın Kapısı baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page